Sigaranın Bilinmeyen Gerçek Yüzü Ve Bırakma Yöntemleri

Bodrum Belediyesi Ve Türkiye Sigarayla Savaş Derneği İş Birliğiyle 13 Mayıs 2022 Cuma Günü Konacık Mahallesi’ndeki Herodot Kültür Merkezi’nde ’Sigaranın Bilinmeyen Gerçek Yüzü Ve Bırakma Yöntemleri’’ Konulu Sempozyum Düzenlenecek.
Türkiye Sigarayla Savaş Derneği İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, Acıbadem Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Ertürk Ve Acıbadem Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Hakan Eren’in Konuşmacı Olarak Katılacağı Konferansta, Sigaranın Gerçek Yüzü Ve Bırakma Yöntemleri Ele Alınacak.
‘’Sigaranın Bilinmeyen Gerçek Yüzü Ve Bırakma Yöntemleri’’ Konulu Sempozyumda Siz Değerli Basın Mensuplarını Da Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız.
Program
Tarih : 13 Mayıs Cuma
Saat : 14:00 – 15:00
Yer : Bodrum Herodot Kültür Merkezi
Mimar Sinan Cd. No: 47
Konacık/Bodrum/Muğla
Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Hakkında
Türkiye Sigarayla Savaş Derneği, Kurulduğu 1999 Yılından Bu Yana Toplumumuzun Sigaraya Karşı Bilinçlenmesi Yolunda Önemli Mesafeler Kat Etmiştir. Gelişmiş Ülkelerde 40 Yıl Önce Başlatılan Bu Savaşta 23 Yıl Gibi Bir Sürede Önemli Görevler Başarmıştır.  9 Şubat Dünya Sigarayı Boykot Günü’nde, 31 Mayıs Dünya Sigarasızlık Günü’nde Ve 20 Kasım Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde Etkinlikler Düzenlenmektedir. Ayrıca Sigarayla Savaşa Katkıda Bulunan İsimlere Her Yıl “İnsanlığın Gerçek Dostları” Ödülleri Vermektedir.
Tssd, Her Geçen Gün Artan Sigara Salgınına Karşı, Başta Çocuk Ve Gençler Olmak Üzere İnsanları Bilinçlendirme Çalışmaları Yürütmeye, Tütün Kullanımı Bütün Dünyada Yok Oluncaya Kadar Bu Mücadeleyi Sürdürmeye Kararlıdır.
Haber Kaynağı: www.bodrumolay.com
Tarih: 11.05.2022
Cevap bırakın