Ziyaretlerimiz

İstanbul Vali Yardımcısı Ve İl Tütün Kontrol Kurulu Başkanını Ziyaret

Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Şubat 2010 tarihinde İstanbul Valiliği’nde İstanbul Vali Yardımcısı ve İl Tütün Kontrol Kurulu Başkanı Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti. Derneğimiz tarafından yapılan araştırma ve gözlemler sonucunda Valimize, 19 Temmuz 2009’da yürürlüğe giren 4207 Sayılı Kanun Hükümlerinin uygulanması hususunda yaşanan problemler ve aksaklıklar ile ilgili rapor, kendilerine takdim edildi.

İstanbul Valisini Ziyaret

19 Ocak 2008 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan 4207 sayılı yasada değişiklik yapan 5727 sayılı yasanın İstanbul ilinde başarı ile uygulanması, yasanın kamuoyu ile paylaşılması için “İl Tütün Kontrol Kurulu” oluşturulması yönündeki taleplerimiz makama arz edildi. Valimiz tarafından olumlu karşılanan bu talebimizle, ilde kurulun çalışmaları başlatıldı.

İstanbul Valiliğinde, yasanın ilk etabında uygulanacağı 19 Mayıs 2008 tarihine hazırlık olmak üzere; ilde sorumlu kurum ile kuruluşların (Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Defterdarlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Türkiye Sigarayla Savaş Derneği) katılımıyla 30 Nisan 2008 tarihinde toplantı yapıldı.

Bu toplantıda alınan kararlar, İstanbul Valisi Muammer Güler tarafından 7 Mayıs 2008 tarihinde il genelinde yayınlanan, ayrıca Başbakanlıktan Sağlık Bakanlığa kadar birçok kuruma arz edilen bir genelge çıkarıldı ve yasa ile ilgili yönetmelik çıkarılıncaya kadar ilde bu genelgenin uygulanacağı belirtildi.

Sağlık Bilim Üniversitesi (SBÜ) Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl Makamında Ziyaret / 2 Mart 2016

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın ve Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyeleri

Sağlık Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl-ü makamında ziyaret etti.

İstanbul Valisi Vasip Şahin Ziyaret / 23 Aralık 2015

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın ve yönetim kurulu üyeleri İstanbul Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti.

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in Eşi Semra Sezer’i Çankaya Köşkün’de Ziyaret

Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Yönetim Kurulu, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in eşi Semra Sezer’i Çankaya Köşkünde ziyaret etti.

TSSD Yönetim Kurulu, Antalya Valisi Alâaddin Yüksel’i makamında ziyaret etti.

TSSD Yönetim Kurulu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti.